Reflektioner från juryn

July 3, 2017

I januari träffades juryn för årets Human Growth Award för första gången. Cirka 6 månader senare får vi höra reflektioner kring hur det är att sitta i juryn samt några tankar kring årets nominerade HR-team.

Att HR har gjort en förflyttning de senaste åren och därmed höjt nivån är något som juryn reagerar på när de läser nomineringar och uppföljningsfrågor som HR-team från olika företag har skickat in. Nivån är högre vilket också ställer högre krav på HR för att sticka ut och vara nytänkande. Något som både gör juryns jobb lättare och svårare.

Att vara en del av juryn i Human Growth Award innebär att man får läsa om och träffa coola HR-team som gjort alla möjliga saker i sitt arbete och som inspirerar på olika sätt. Juryn berättar att de ser att trenden med fokus på kompetensförsörjning håller i sig och är något som är på agendan för många verksamheter, oavsett bransch, privat eller offentlig sektor.

Juryn kommer i augusti träffa 5 HR-team för att höra närmre kring deras arbete och sedan komma fram till vilka som blir finalister.

Juryn och vi på Human Growth Award vill önska er alla en riktigt fin sommar!