Hylla ditt HR-team!

March 31, 2017

Nominera till årets mest prestigefyllda HR-pris: Human Growth Award – Årets HR-team 2017!

Arbetsplatser förändras. Vi producerar mer på kortare tid. Vi arbetar i nätverk. Vi drivs ofta av högre syften som att bidra till en bättre värld och att själva få utvecklas. Hur vi som medarbetare uppfattar vår arbetsplats och våra arbetsuppgifter blir avgörande för arbetsgivarnas framgång. Samtidigt finns det en enorm kraft i organisationer som utvecklas genom sina medarbetare.

Och vem har nyckeln till att medarbetarna driver framgång? Svaret är enkelt: Human Resources.

Vi har genom Human Growth Award sett alltfler HR-team som driver framgångsrik och positiv förändring i sina organisationer. Därför vill vi hylla alla HR-team som arbetar innovativt mot en bättre affär och en bättre företagskultur.

Human Growth Award instiftades 2015. Vinnare 2015 var Paulina Ekvall, Arla Foods. Vinnare 2016 var Spotifys globala HR-team med Katarina Berg i spetsen. Hjälp oss att hitta 2017 års bästa HR-team!

I årets jury sitter Michael Bäckström från Spotify, Cecilia Westerholm Beer, tidigare Cybercom och Lina Cavalli, vd för Wise Consulting. När nomineringen stänger i slutet på maj, tar juryns arbete vid att läsa igenom och välja ut vilka som får möjligheten att svara på uppföljningsfrågor. I augusti har juryn valt tre finalister och vinnaren presenteras den 7 november på eventet Passion HR på Rival i Stockholm.

Hoppas vi ses där!

Nominera ditt HR-team till Sveriges mest prestigefyllda HR-pris idag!
Nomineringen är öppen 2 april till 19 maj 2017.

Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIN https://www.linkedin.com/groups/12033585
Läs mer på http://humangroaw.wpengine.com/#hem

Frågor, förslag och kommentarer?
Kontakta elisabet.wohlfahrt@wisegroup.se eller Josefin.cohen@K2Search.se