3 Sverige vinner årets HR-team 2021

November 25, 2021

Juryn för Human Growth Award utnämner 3 Sveriges HR-team till Årets HR-team!

55 kvalificerade nomineringar mynnade efter en grundlig juryprocess ut i finalistteamen Atea, GetAccept och 3 Sverige.

2021 har verkligen satt frågor som rör ett arbetsliv i förändring i fokus. Det hybrida kontoret, fokus på lärande och kommunikation samt nya sätt att arbeta. Därför känns det extra roligt att få hylla framstående HR-team som står för både innovation och moderna sätt att kommunicera, säger Ingrid Höög, VD på Wise Group.

Årets Human Growth Award går i år till ett team som inte tvekar att ta sig an nya utmaningar, men som alltid ställer frågan – vad är det för problem som ska lösas? Att skapa värde och affärsnytta med varje insats är centralt för teamet på 3 Sverige och i framgångsreceptet hittar vi ett stort fokus på företagets medarbetarupplevelse för att skapa lojalitet, kreativitet och engagemang! Teamet drivs av att ge människor möjligheter att växa, lära nytt och utvecklas vilket starkt bidragit till företagets anpassningsförmåga och resultat. Det är en modern people experience-funktion som skapar konkurrenskraft och bidrar till hållbarhet genom att fokusera på den potential som finns i varje människa i företaget, lyder juryns motivering.

Gemensamt för årets tre finalistteam är att de är otroligt vassa och lägger stor vikt på hur man kommunicerar samt har tagit fasta på innovationskraften och den potential som finns hos varje medarbetare. Med fokuserat driv har teamen med stor genomförandekraft prioriterat att utforska modiga initiativ som skapar affärsvärde och engagemang utifrån respektive bolags förutsättningar, säger Fredrik Färm, ansvarig för Human Growth Award på Wise Consulting.

Årets jury bestod av 2020 års finalistteams ledare; Anna Gullstrand (Mentimeter) Anna Birgersson (Fastighetsägarna Service) och Dina Rystedt (Siemens).

Kriterier för nomineringen var hållbar kultur (främja energi, innovation, lust och glädje i organisationen genom sitt sätt att vara och arbeta) och innovationsdriv (tänka nytt för att frigöra kraft hos medarbetarna och organisationen) och värdeskapande (bidra till affären och skapa goda mätbara resultat. Priset arrangeras av Wise Consulting och är instiftat av Wise Group.

Prisutdelningen sändes digitalt med cirka 700 gäster.

Maria Lörne, Head of Marketing and Communication Tel +46 735 21 65 71
E-post: maria.lorne@wiseconsulting.se

Wise Consulting är den självklara utvecklingspartnern för kunder som vill frigöra den inneboende potentialen i bolaget, teamen och medarbetarna. Genom affärsdriva konsulter inom HR, organisationsutveckling och ledarskap, skapar vi hållbar framgång för våra kunder. Wise Consulting ingår i koncernen Wise Group som är noterat på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wiseconsulting.se